Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Kort, Information, Vejrudsigt, SoMe, Priser eller søg i verden - tast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Szczyrk

Polen

#Poland Skiferie i Polen Hvis du beslutter at tage på skiferie til Polen, har du noget spændende at se frem til! De polske skisportssteder er meget...

Sammenlign priser på rejser

Pris på ophold og/eller rejse i kun 1 klik - søgemaskinen leder på mere end 700 forskellige rejse og hotelsider efter billigste aktuelle priser

Turist Video

Vi har udvalgt en video der præsenterer området. Tak til uploaderen for arbejdet med at producere videoen til glæde for alle.

Skiferie i Szczyrk

Hvis du planlægger en skiferie til ​​Szczyrk og Polen kan du her finde nyttige oplysninger, kørselsvejledning, vejrudsigt samt fakta om pister og skilifte. Du kan også se anbefalinger af hoteller, lejligheder og du kan søge tilbud på rejser.

Szczyrk med en befolkning på 5.500 indbyggere ligger i Beskid Slaski-bjergene, 15 km syd for Bielsko-Biala og 17 km fra Zywiec. Byen ligger i en højde af mellem 460 og 600 meter i Zylica dalen.

Szczyrk er et af de større skiområder i Polen og der er velplejede og forberedte pister. Med mere end 60 kilometer velholdte skiløjper og 30 skilifte finder du et skiområde der er på højde med førende europæiske skiresorts. Den højest beliggende piste på Skrzyczne bjerget ligger i 1257 meters højde og det største lodrette fald er 733 meter. Skisæsonen i Szczyrk starter normalt i december og varer til begyndelsen af ​​april.

Du kommer til bjergtoppen Skrzyczne med tovbane eller stolelift. Stoleliften er åben hele året og er blandt de største attraktioner i Szczyrk, lige så meget for turister som for skiløbere. På turen til toppen bilver du belønnet med et fantastisk panorama over Beskid bjergene.

Der er fire større dele af skiområdet: Skrzycyne, Bila, Czyrna-Solisko og Ski Salmopol. Szczyrk er specielt populært blandt snowboardere med de mange buede nedkørsler og forskellige spring. For begyndere og børnene er der mange der tilbyder både skiskole og snowboardskole.

Andre populære skisportssteder i nærheden af Szczyrk er Zakopane, Podbanske og Jasna.

Webcam fra Szczyrk

Du kan se webcam fra området og andre informationer på website

Kort over skiområdet

Du kan se kort over området og de forskellige løjper på website

Snemeldinger Szczyrk

Hvordan er snesituationen ? De aktuelle snemeldinger samt information om hvilke løjper der er åbne og snedybder på disse kan du se mere om på skisportsstedets website

Kontakt til skiområdet

Hvordan kommer jeg frem til området ? Kontaktinformationer på skiområdets website

Sightseeing og ture

Hvis du vil mere end skiferie kan du søge efter lokale guider for en personlig sightseeing eller finde inspiration til oplevelser hos vores partnerprogram.

Se de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? og hvordan finder du de bedste tilbud ? Bliv inspireret til hvor du skal bo på din skiferie. Hotel bedømmelser opdateres dagligt af TrustYou kundeanmeldelser.

Kort og afstande

Tag et kig på kortet hvis du vil se hvor du skal hen og har brug for at kende afstande eller få en rutebeskrivelse eller vejbeskrivelse.

Lokal information

Når du kommer til skidestinationen første gang kan det anbefales at besøge den lokale turistinformation hvor du kan få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge din skiferie. På turistinformationen kan du også få en række kort og brochurer over området og regionen.

Tourist Information Szczyrk

Ul. Beskidzka 41
43-370 Szczyrk

T: +48 338 158 388

www: Website Link

Szczyrk Facebook

Szczyrk Instagram

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på destinationen

Lej transport

Ferie som "kør-selv ferie" er let arrangeret og i mange tilfælde er det den billigste løsning.

Hvad koster en lejet bil ?

Find billigste lejebiler blandt internationale og lokale udlejningsfirmaer, søg i en søgning blandt større biludlejere

Godt at vide

Herunder kan du finde tips og links til ting der er godt at vide på din skiferie.

Info

Szczyrk Skiarea

#Szczyrk Skiferie i Szczyrk Hvis du planlægger en skiferie til ​​Szczyrk og Polen kan du her finde nyttige oplysninger, kørselsvejledning, vejrudsigt samt fakta om pister og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage.

Szczyrk
few clouds
11.9 ° C
14 °
11.7 °
100 %
3.3kmh
18 %
tors
19 °
fre
19 °
lør
18 °
søn
13 °
man
17 °

+ Information

Se bonus information om destinationen. Du kan også se og læse anbefalinger og bedømmelser i sektionen herunder.

 

Bedømmelser af destinationen

Herunder kan du se bedømmelser og kommentarer om destinationen og du kan selv give en bedømmelse, gode eller dårlige oplevelser ligesom du kan tilføje tips til interessante oplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SZCZYRK
Average rating:  
 0 reviews

Link til sociale medier

Error decoding the Instagram API json

Top hashtags på disse sider:

#Rejser #Skirejser #Skiferie #Skiresorts #Skivideo #Skiguide #Skihoteller #Afterski

Andre populære hashtags er:

#Szczyrk #iSzczyrk #VisitSzczyrk #Poland #VisitPoland #TouristInformation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her